Πρόεδρος Παρτιζάν: «Πληρώσαμε 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη σε επτά πρώην προπονητές»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πρόεδρος Παρτιζάν: «Πληρώσαμε 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη σε επτά πρώην προπονητές»!

bet365

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αποκάλυψε πως οι Σέρβοι πλήρωσαν 1 εκατομμύριο ευρώ ως οφειλές σε πρώην προπονητές τους.!

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι θέλουν να παίξουν στην EuroLeague και ο ισχυρός άνδρας των Σέρβων, Οστόγια Μιχαήλοβιτς επανέλαβε τον μεγάλο στόχο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Novosti.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις οικονομικές εκκρεμότητες και τα χρέη της Παρτιζάν: «Είμαι υποχρεωμένος να υπηρετώ αυτό το κλαμπ νομότυπα και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Από το 2017, όταν δηλαδή ανέλαβα την προεδρία της Παρτιζάν, πληρώσαμε επτά πρώην προπονητές! Τους Βουγιόσεβιτς, Νίκολιτς, Ντζίκιτς, Μπόζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκάσιτς και Τσάκακ! Το συνολικό ποσό των οφειλών ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Σήμερα όλοι τους είναι πληρωμένοι, εκτός από τον Βουγιόσεβιτς στον οποίο οφείλουμε ένα 25% των υποχρεώσεών μας απέναντί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ABA LIGA Τελευταία Νέα