Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι σωστό να βάζουμε στο στόχαστρο έναν παίκτη, περήφανος για την αντίδρασή μας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

bet365

Όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα και την ένταση που υπήρξε με τον Ζακ ΛεΝετέι με τους αντιπάλους του.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να επιβληθεί της Παρτιζάν στο ντέρμπι του Βελιγραδίου σε μία αναμέτρηση για πραγματικά γερά νεύρα, με το τελικό σκορ του 88-86 να διαμορφώνεται κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Ντος Σάντος, έπειτα από μία παραλίγο τεράστια ανατοπή από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα υποστήριξε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον σύλλογο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μίλησε και για τη στιγμή έντασης που είχε ο Ζακ ΛεΝτέι.

Αναλυτικά τι είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Του έδωσαν δύο τεχνικές ποινές (του ΛεΝτέι). Έπαιζε με μεγάλο κίνητρο και έδωσε τα πάντα. Δεν ξέρω αν είχε εκνευρισμό ο ίδιος. Πάντως δεν θεωρώ σωστό να βάζουμε στο στόχαστρο έναν παίκτη. Δεν συμμετείχε σε αυτή την ένταση μόνος του.

Από την άλλη, όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να είναι ήρεμοι. Κάποιοι ήταν συγκρατημένοι, ενώ άλλοι όχι και τόσο, επηρεσμένοι από την ένταση του παιχνιδιού. Στο τέλος είδατε τους παίκτες να χαιρετιούνται.

Η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο μισό ήταν φανταστική και είμαι περήφανος για αυτό. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη μάχη τους και τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη. Κυριάρχησαν και εμείς κάναμε την ανατροπή».

@Photo credits: INTIME
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα