ABA Liga: Βεντέτα Σέρβων και Κροατών με πρωταγωνιστή τον Σάσα Λέσιτς που κατηγορείται για επίθεση

Newsroom
ABA Liga: Βεντέτα Σέρβων και Κροατών με πρωταγωνιστή τον Σάσα Λέσιτς που κατηγορείται για επίθεση

bet365

Σάλος έχει προκληθεί στη Σερβία με τον Σάσα Λέσιτς να εμπλέκεται σε επίθεση κατά Κροατών, την ώρα που ο ίδιος απαρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο Σάσα Λέσιτς ήταν θύμα ενός... μυστηρίου, αφού ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από Κροάτες, ενώ η άλλη πλευρά αναφέρει το ακριβώς αντίθετο.

Τι συνέβη όμως ακριβώς; Ο παίκτης της Μπόρατς πριν από λίγες μέρες ενεπλάκη σε ένα τροχαίο στο Σιμπένικ. Στο αυτοκίνητό του ήταν μαζί και η γυναίκα του, ενώ στο έτερο όχημα βρισκόταν μία γυναίκα από την Κροατία και ένα 13χρονο κοριτσάκι.

Η γυναίκα από την Κροατία δηλώνει πως η σύζυγος του Λέσιτς επιτέθηκε στην κόρη της, χαστουκίζοντάς τη. Έτσι στην υπόθεση μπλέχτηκε και ο πατέρας του κοριτσιού, ένας 53χρονος αστυνομικός που μαζί με τον 27χρονο γιο του επιτέθηκαν στο πατρικό του Λέσιτς. Εκεί ο μπασκετμπολίστας μαζί με τον αδερφό του φαίνεται πως χτύπησαν με σφυρί τον 27χρονο.

Το συμβάν έλαβε και εθνικιστική χροιά από την πλευρά των Σέρβων, που όμως το παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά. Ο Λέσιτς αναφέρει πως η 13χρονη επιτέθηκε στη σύζυγό του και μερικές ώρες αργότερα έφτασαν στο σπίτι του ο Κροάτης άντρας με τον γιο του. Εκεί οι Σέρβοι αναφέρουν πως ειπώθηκε το εξής «σκοτώσατε τη μητέρα μου το 1995 και τώρα θα σας σκοτώσω εγώ», με τα αδέρφια Λέσιτς να τελούν υπό αυτοάμυνα, όπως κάνουν γνωστό στη «jutarnji», ενόσω το κατηγορητήριο βαραίνει τους Σέρβους προς το παρόν.

@Photo credits: ABA Liga
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα