«Ο Μπουρούσης αποδεικνύει ξανά πόσο αληθινός είναι» (pic)

Newsroom
«Ο Μπουρούσης αποδεικνύει ξανά πόσο αληθινός είναι» (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στη δράση για λογαριασμό της Καρδίτσας και ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δεληγιάννης εκθείασε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής που θα κλείσει την καριέρα του με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ο Μπουρούσης ανακοίνωσε μεν την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στης 9 Ιουλίου, εντούτοις το μεσημέρι της Δευτέρας ενημέρωσε πως θα φορέσει τη φανέλα της Καρδίτσας και θα αγωνιστεί στην Α2, θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του να προβιβαστεί στην Basket League.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης εξήγησε πως άπαντες στην ομάδα είναι συγκινημένοι και έτοιμοι για την υπέρβαση:

«Αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΥΠΟΣ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο αληθινός είναι!!! Γυρνάει στην πόλη μας που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας για να γράψουμε όλοι μαζί ιστορία!! Είμαστε συγκινημένοι... και έτοιμοι για την μεγάλη αυτή χρονιά και την τεράστια πρόκληση!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και να κάνουμε την υπέρτατη υπέρβαση! Όλοι μαζί μπορούμε για την ΚΑΡΔΙΤΣΑ»! ήταν το μήνυμά του στα social media.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα