Ολυμπιακός Β': Έτσι ανεβαίνει στην Basket League

Ολυμπιακός Β': Έτσι ανεβαίνει στην Basket League

Ολυμπιακός Β': Έτσι ανεβαίνει στην Basket League

bet365

O Ολυμπιακός Β' δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το δικαίωμα της απευθείας ανόδου στην Basket League έπειτα από την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας στην «Περιβόλα» και πλέον θα μπει στη διαδικασία των playoffs.

Ο Ολυμπιακός Β' παρατάχθηκε στο κλειστό της Περιβόλας έχοντας ως... μαξιλαράκι το +3 της νίκης του στο βοηθητικό του ΣΕΦ ωστόσο ο Απόλλων Πάτρας υπερκάλυψε τη διαφοράς της ήττας στο στο Φάληρο, επικράτησε με 70-63 και εξασφάλισε το δικαίωμα της απευθείας ανόδου στην Basket League.

Ο Απόλλων τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 36 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό Β' που θα συμμετάσχει στα playoffs ανόδου με στόχο το δεύτερο «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία. Σε αυτή τη διαδικασία συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 2-5, εν προκειμένω ο Ολυμπιακός Β', η τρίτη Ελευθερούπολη, το τέταρτο Μαρούσι και ο πέμπτος Πανερυθραϊκός που κουβαλούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην κανονική περίοδο ενώ η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Ολυμπιακός Β' θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό, έχοντας το υπέρ του 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εφόσον, λοιπόν πετύχει ακόμα μια νίκη στη σειρά με την ομάδα των βορείων προαστίων, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ελευθερούπολη - Μαρούσι (σ.σ. το Μαρούσι στο 2-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και τους τρεις αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο 2-0.

Τα ζευγάρια των playoffs

Ολυμπιακός B' – Πανερυθραϊκός (2-0)
Ελευθερούπολη – Μαρούσι (0-2)
*Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα