Elite League: MVP της 9ης αγωνιστικής ο Καξχάουζεν

Δημήτρης Οικονόμου
Κόροιβος

bet365

Ο Ντρου Καξχάουζεν με μια εκπληκτική εμφάνιση διατήρησε τον Κόροιβο στην κορυφή της Elite League και παράλληλα ανακηρύχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής.

Αρκετά... θρίλερ είχε η 9η αγωνιστική της Elite League. Μεταξύ αυτών και μεγάλες νίκες, όπως αυτήν του Κοροίβου επί του Ηρακλή με 82-71.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κοροίβου υπήρξε ο Ντρου Καξχάουζεν. Ο 25χρονος αγωνίστηκε για 33:25 πετυχαίνοντας 29 πόντους με 4/4 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 3/3 βολές καθώς και 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ που έφεραν το... στρογγυλό 30 στην αξιολόγησή του.

Με αυτά τα νούμερα ο Καξχάουζεν ξεπέρασε οποιονδήποτε άλλον και αναδείχθηκε κορυφαίος της αγωνιστικής, ενώ παράλληλα υπέγραψε την έκτη νίκη της ομάδας του. Κάτι που συνεπάγεται πως ο Κόροιβος παραμένει στην κορυφή, έχοντας άλλους πέντε συγκατοίκους με ρεκόρ 6-3.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα