Νέα εκπομπή για Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών (vid)

Gazzetta team
Νέα εκπομπή για Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών (vid)
Από αύριο (29/03) και κάθε Δευτέρα θα προβάλετε νέα διαδικτυακή εκπομπή αποκλειστικά για τα πρωταθλήματα Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η Sportstats είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από την Δευτέρα 29/03 θα ξεκινήσει διαδικτυακή αθλητική εκπομπή αφιερωμένη στις εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών.

Η εκπομπή -BUZZER BEATER- θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 20¨00 από το επίσημο κανάλι της Sportstats στο YouTube ( Sportstats GREECE).

H θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει την ανάλυση της αγωνιστικής δράσης , με κάρτες και γραφικά που θα απεικονίζουν , βαθμολογία , ανάλυση αγώνα , shooting chart , MVP αγώνα, τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες καθώς και πολλά άλλα επίκαιρα αγωνιστικά θέματα.

Κάθε εβδομάδα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το link της εκπομπής με τους παρακάτω τρόπους :

  1. Σελίδα μας στο Facebook (Sport Stats)

  2. Email [email protected] -Σ αυτό το email μπορείτε να στέλνετε το αίτημα σας

  3. Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube - Sportstats GREECE

Τέλος σε κάθε εκπομπή θα φιλοξενούμε είτε στο στούντιο είτε διαδικτυακά τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα ώστε όλες οι ομάδες να έχουν συμμετοχή μέσα από την παρουσία τους και την φωνή τους , γιατί το μπάσκετ είναι ζωή……..

ΥΓ: Η πρώτη εκπομπή Δευτέρα 29/03 20:00 θα μεταδοθεί στο κανάλι μας στο youtube στην διεύθυνση:

https://youtu.be/Gi5TWt2SAQ4

Δείτε το τρέιλερ...

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα