Ολυμπιακός: Με Νίκλα στον πάγκο και την ερχόμενη σεζόν

Ολυμπιακός: Με Νίκλα στον πάγκο και την ερχόμενη σεζόν

Ο Θάνος Νίκλας στον πάγκο του Ολυμπιακού

bet365

Θάνος Νίκλας και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και την επόμενη σεζόν, με την ανανέωση του κόουτς των «ερυθρολεύκων» να παίρνει επίσημη μορφή μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με τον Θάνο Νίκλα και την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» που διαδέχτηκε τον Μάρτιν Ζίμπαρτς και οδήγησε την ομάδα μπάσκετ γυναικών ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Νίκλα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Θάνου Νίκλα στο olympiacossfp.gr: «Η φετινή χρονιά έκλεισε ιδανικά για την ομάδα μας, με τη κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Αυτό θα αποτελέσει αφετηρία για νέες επιτυχίες στο μέλλον και τίτλους, όπως αρμόζει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη στην ομάδα και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θα δουλέψω πολύ σκληρά, για να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά και να ανταποκριθώ στα ιδανικά του συλλόγου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα