Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Αγιούσο και Στραουτμάνε

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Αγιούσο και Στραουτμάνε

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Αγιούσο και Στραουτμάνε

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και εξετάζει τις περιπτώσεις της Ισπανίδας Άινα Αγιούσο και της Λετονής Ντίγκνα Στραουτμάνε.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» εξακολουθούν να... τρέχουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχοντας διατηρήσει στην κορυφή του πάγκου τον προπονητή, Μάρτιν Ζίμπαρτς, ο οποίος «βολιδοσκοπεί» τις περιπτώσεις που θα διαμορφώσουν ιδανικά το ρόστερ του.

Η πρώτη κίνηση έγινε με την παραμονή της αρχηγού, Εβίνας Σταμάτη, για 8η συνεχόμενη χρονιά, ενώ εμφανίζονται και δύο νέα δυνατά ονόματα στο προσκήνιο. Ο λόγος για την Ισπανή πόιντ γκαρντ, Άινα Αγιούσο, και την Λετονή φόργουορντ, Ντίγκνα Στραουτμάνε.

H Αγιούσο είναι 23 χρονών (1.75μ.), διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Campus Promete Logrono ολοκληρώνοντας την παρουσία της με 10 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ. Το 2021 έγινε και draft pick από τους Los Angeles Sparks στο WNBA.

Από την άλλη, η Στραουτμάνε λόγω της εθνικότητάς της είναι γνωστή στον Ζίμπαρτς και προορίζεται για αντικαταστάτρια της Κριστίν Βίτολα που έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Έχει ύψος 1.88μ. και με την φανέλα των Ρινγκγουοντ Χοκς στην Αυστραλία είχε 14.5 πόντους, 9.6 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα