Παναθηναϊκός: Σήμερα η απονομή, κεκλεισμένων των θυρών! (vid)

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απονομή, κεκλεισμένων των θυρών! (vid)

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απονομή, κεκλεισμένων των θυρών! (vid)

bet365

Η κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας θα απονεμηθεί σήμερα (18:30) στον Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», χωρίς την παρουσία φιλάθλων!
bwin - Τα playoffs του NBA με μεγάλες αποδόσεις και χιλιάδες αγορές! | 21+

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια. Με την Ελένη Καπογιάννη και τις αθλήτριες του «τριφυλλιού» να παίρνουν στα χέρια του την κούπα το απόγευμα της Τρίτης (25/5, 18:30).

Αυτό ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προσθέτοντας πως η εκδήλωση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Θα καλυφθεί με live streaming. Ήδη η Σοφία Καπογιάννη έχει δηλώσει ότι θα ήταν μεγάλη τιμή η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην απονομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε δημοσιογράφους –φωτογράφους και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η φιέστα εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν αναμένεται να γίνει πέρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τότε θα γίνει μια Παναθηναϊκή γιορτή, που θα γίνει η φιέστα για τις πρωταθλήτριες καθώς και η απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέοντα με την παρουσία των φιλάθλων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα