Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τη μασκότ του στο γυναικείο μπάσκετ (pic)

Gazzetta team
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τη μασκότ του στο γυναικείο μπάσκετ (pic)

bet365

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η πρώτη που απέκτησε μασκότ στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, έναν Ταύρο με τη φανέλα με το νούμερο 7.

Στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου οι «πράσινες» επικράτησαν με 46-72, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τον «El Toro». Τη νέα μασκότ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, καινοτομώντας στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC παρουσίασε στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών τον ‘’El Toro’’, τη νέα του μασκότ, τη μοναδική μασκότ γυναικείας ομάδας μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών!

Ο El Toro αναπαριστά το έμβλημα της ομάδας μας, τον ταύρο, και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, ενώ το όνομά του προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και σημαίνει ο Ταύρος!

Σε μια δύσκολη χρόνια λόγω της πανδημίας, της διακοπής των πρωταθλημάτων αλλά κυρίως σε μια χρονιά με άδεια γήπεδα, η δημιουργία μασκότ, συνιστά υπέρβαση για τη διοίκηση της ομάδα μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μεγαλώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα επίπεδα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το χορηγό μας, τη WATT+VOLT (Κατάστημα Ιωαννίνων), που πίστεψε στο εγχείρημα και προχωρήσαμε στην υλοποίηση, καθώς επίσης και τη σχεδιάστριά της μασκότ, κ.Φόνη Βραζέλη.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν ευχόμαστε να μας βρει με γεμάτες κερκίδες και πλούσιες δράσεις κοντά στους μεγάλους αλλά κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, παρέα φυσικά με τον Εl Toro!

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα