Φωτιές, Πάτρα: Ανοιχτό το γήπεδο του Προμηθέα για τη φιλοξενία πυρόπληκτων
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα Συχαινά Πατρών που ξέσπασε στη θέση Αγία Παρασκευή, το βράδυ της Τρίτης 12/08/2025. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην κατάσβεση συμμετέχουν αεροσκάφη με σκοπό να βοηθήσουν στην κατάσβεση.
Η τοπική κοινωνία της Πάτρας αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται, με τον οργανισμό του Προμηθέα να θέλει να συνδράμει όσο περισσότερο μπορεί ώστε να βοηθήσει τους κατοίκους. Όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση, το Promitheas Park θα παραμείνει ανοιχτό για όσο χρειαστεί για την φιλοξενία πυρόπληκτων.
Μάλιστα στον χώρο θα διατίθεται δωρεάν νερό, αναψυκτικά και είδη πρώτης ανάγκης.
Η ανακοίνωση του Προμηθέα
Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας ενημερώνει πως το Promitheas Park θα παραμείνει ανοιχτό για όσο χρειαστεί για την φιλοξενία των πυρόπληκτων. Θα διατίθεται δωρεάν νερό, αναψυκτικά και είδη πρώτης ανάγκης σε όλους, καθώς και φιλοξενία στους χώρους των γηπέδων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
