Γιάννης Αγραβάνης: «Γεμάτο» double double στο ντεμπούτο του στην Τσεχία

Newsroom
Αγραβάνης

bet365

Άκρως πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Αγραβάνη στην Τσεχία φορώντας τη φανέλα της Σλάβια Πράγας καθώς έφτασε κοντά και στο... triple double!

Με... φόρα ξεκίνησε την παρουσία του στην Τσεχία ο Γιάννης Αγραβάνης καθώς με την απόδοσή του οδήγησε τη Σλάβια Πράγας στους «16» του Κυπέλλου Τσεχίας!

Συγκεκριμένα η ομάδα του επικράτησε της Χράντετς εκτός έδρας με 94-87 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Ούστι ναντ Λαμπέμ, ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ σημείωσε «double double» στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Σλάβια ενώ... πλησίασε και στο triple double!

Στα 35:52 που βρέθηκε στο παρκέ πέτυχε 16 πόντους έχοντας 5/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη και 28 βαθμούς στο ranking.

Να σημειωθεί ότι ο Αγραβάνης είναι συμπαίκτης στην ομάδα της Πράγας με... έναν γνώριμο των ελληνικών παρκέ και δη τον Τέντι Οκερέαφορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κύμη, στον Χολαργό και στον Ηρακλή.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα