O Ντουάιτ Χάουαρντ αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε άνδρα (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Ντουάιτ Χάουαρντ αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε άνδρα (vid)

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ έσπασε την σιωπή του και αναφέρθηκε στη μήνυση που δέχθηκε για σεξουαλική κακοποίηση σε άνδρα πριν από δύο χρόνια.

Σάλο προκάλεσε η είδηση ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ κακοποίησε σεξουαλικά έναν άνδρα τον Ιούλιο του 2021.

Συγκεκριμένα είδε το φως της δημοσιότητα η μήνυση που υπέβαλλε ο κατήγορος της υπόθεσης στην οποία ανέφερε ότι ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ και νυν μπασκετμπολίστας σε ομάδα της Ταϊβάν, τον είχε καλέσει σπίτι του και τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικώς.

Ο Χάουαρντ μιλώντας στο «Way Up with Yee» αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν αντέδρασα καν. Επίθεση και κακοποίηση; Με γνωρίζετε τόσα χρόνια όλοι. Δεν έχω επιτεθεί και δεν έχω κάνει κακό ποτέ σε κανέναν» και συνέχισε:

«Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Και γι' αυτό δεν δίνω σημασία σε όλες αυτές τις κατηγορίες γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Απλά το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν χρειάζεται να το βλέπει και να το βιώνει όλο αυτά».

Ενώ κατέληξε: «Φυσικά και θα πουν πράγματα προκειμένου να βγάλουν για εμένα αυτό το αρνητικό προφίλ. Με κάποιον τρόπο να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου. Όμως δεν τους δίνω καμία σημασία».

 

Τελευταία Νέα