Φασούλας για Λιόλιο: «Αυτή είναι η διαφάνεια που υποσχεθήκατε;»

Newsroom
Φασούλας για Λιόλιο: «Αυτή είναι η διαφάνεια που υποσχεθήκατε;»

bet365

Απαντήσεις σε θέματα διαφάνειας από την ΕΟΚ και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Λιόλιο ζητάει ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Παναγιώτης Φασούλας ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» προχώρησε σε δήλωση, με την οποία καλεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο να κάνει γνωστό σε εκείνον, πόσοι είναι οι δημοσιογράφοι που αμείβονται από την ομοσπονδία.

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Φασούλα

«Προεκλογικά ο Βαγγέλης Λιόλιος κι ο συνδυασμός του έκαναν «σημαία» τη διαφάνεια. Υποσχέθηκαν διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση της Ομοσπονδίας. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.

Εύκολες οι υποσχέσεις, αλλά στην πράξη μια από τα ίδια, ου μην και χειρότερα.

Ως μέλος του Δ.Σ., ως επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» ζήτησα με επιστολή μου, προς τον κ. Λιόλιο και τον κ. Σβερκούνο, να πληροφορηθώ (επισήμως) πόσοι και ποιοι δημοσιογράφοι έχουν έμμισθη σχέση με την Ομοσπονδία και τα ποσά με τα οποία αμείβονται. Όχι γιατί έχουμε διάθεση να προβούμε σε κυνήγι μαγισσών, αλλά γιατί είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γνωρίζουμε το ποιοι, το πόσο, το πώς και το πού.

Σε γραπτή συνομιλία με τον κ. Λιόλιο του υπενθύμισα το αίτημά μου. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Αυτή είναι η διαφάνεια που υποσχεθήκατε; Νιώθετε μήπως άβολα με τον αριθμό των προσλήψεων; Από τη στιγμή που δεν απαντάτε, έχουμε όλοι -κι εμείς, κι ο χώρος τού μπάσκετ- το δικαίωμα να κάνουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Σας ρωτάμε, δημόσια πλέον:

- Προσλάβατε δημοσιογράφους για να καλύψετε ανάγκες της ΕΟΚ ή για να δημιουργήσετε προσωπικό δημοσιογραφικό στρατό;
- Επικοινωνήσατε με τις Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ), ή κάνατε προσωπικές επιλογές;
Ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει κι εσείς υποχρέωση να τον ενημερώνετε...

Παναγιώτης Φασούλας
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
»

 

Τελευταία Νέα