Μανωλόπουλος και Παπαμακάριος συνεχίζουν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου

Μανωλόπουλος και Παπαμακάριος συνεχίζουν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Μανώλη Παπαμακάριο αφού αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο της Ρουμανίας.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου ανακοίνωσε επισήμως την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον Μανώλη Παπαμακάριο και τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο, διατηρώντας το ελληνικό «χρώμα» στο προπονητικό τιμ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό τον περασμένο Οκτώβριο στο πρώτο εγχείρημά του εκτός συνόρων. Ως πρώτος προπονητής είχε ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην ΑΕΚ (2017), στον Ήφαιστο Λήμνου (2018-2020) και στο Περιστέρι (2020) πριν αναλάβει τη Ντιναμό.

Όσον αφορά τον Μανώλη Παπαμακάριο, αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ της Ντιναμό Βουκουρεστίου ως ασίσταντ κόουτς του Σωτήρη Μανωλόπουλου έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Λήμνο, αναλαμβάνοντας από το μηδέν τις Ακαδημίες του Ήφαιστου και αφήνοντας μια πλούσια παρακαταθήκη στο κομμάτι των υποδομών στο νησί του βορείου Αιγαίου την τελευταία διετία.

Τον περασμένο Απρίλιο, άλλωστε επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομοσπονδία μπάσκετ της Ρουμανίας, παραμένοντας head coach στην Εθνική U16 για άλλα δυο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα