«Αντίο» του Μπετσίροβιτς στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια: «Δεδομένου ότι θα είμαι στον Παναθηναϊκό θέλω να την αντιμετωπίσω στην Euroleague»

Αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα ο Μπετσίροβιτς

bet365

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα/Ολίμπια και δήλωσε επίσημα ότι θα βρεθεί από τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν προκειμένου να αναλάβει ο Σάνι Μπετσίροβιτς χρέη GM στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος, άλλοτε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ των «πρασίνων» ενεργεί εδώ και αρκετό καιρό ως μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά μετά την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων της Τσεντεβίτα/Ολίμπια ανακοίνωσε από τη πλευρά του ότι από την επόμενη χρονιά θα βρεθεί και πάλι στο «τριφύλλι».

«Δεδομένου του γεγονότος ότι θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, θέλω η Τσεντεβίτα/Ολίμπια να με αντιμετωπίσει στα παρκέ της Euroleague στο άμεσο μέλλον. Η Τσεντεβίτα/Ολίμπιαείναι ο σύλλογος μου, η Λιουμπλιάνα είναι η πόλη μου. Γι' αυτό δεν θέλω να πω ότι αυτό είναι αντίο, αλλά μόνο ένας χαιρετισμός μέχρι να ξαναβρεθούμε. Καλή τύχη και τα λέμε σύντομα» ανέφερε ο Σάνι Μπετσίροβιτς στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο οποίος αποτελούσε τον αθλητικό διευθυντή της σλοβενικής ομάδας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Τη θέση του Σάνι Μπετσίροβιτς στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια ανέλαβε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας από τη Βόρεια Μακεδονία, Βλάντο Ιλιέφσκι.

@Photo credits: @KKCedOL
 

Τελευταία Νέα