«Αντίο» του Μπετσίροβιτς στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια: «Δεδομένου ότι θα είμαι στον Παναθηναϊκό θέλω να την αντιμετωπίσω στην Euroleague»

Αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα ο Μπετσίροβιτς

bet365

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα/Ολίμπια και δήλωσε επίσημα ότι θα βρεθεί από τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν προκειμένου να αναλάβει ο Σάνι Μπετσίροβιτς χρέη GM στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος, άλλοτε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ των «πρασίνων» ενεργεί εδώ και αρκετό καιρό ως μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά μετά την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων της Τσεντεβίτα/Ολίμπια ανακοίνωσε από τη πλευρά του ότι από την επόμενη χρονιά θα βρεθεί και πάλι στο «τριφύλλι».

«Δεδομένου του γεγονότος ότι θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, θέλω η Τσεντεβίτα/Ολίμπια να με αντιμετωπίσει στα παρκέ της Euroleague στο άμεσο μέλλον. Η Τσεντεβίτα/Ολίμπιαείναι ο σύλλογος μου, η Λιουμπλιάνα είναι η πόλη μου. Γι' αυτό δεν θέλω να πω ότι αυτό είναι αντίο, αλλά μόνο ένας χαιρετισμός μέχρι να ξαναβρεθούμε. Καλή τύχη και τα λέμε σύντομα» ανέφερε ο Σάνι Μπετσίροβιτς στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο οποίος αποτελούσε τον αθλητικό διευθυντή της σλοβενικής ομάδας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Τη θέση του Σάνι Μπετσίροβιτς στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια ανέλαβε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας από τη Βόρεια Μακεδονία, Βλάντο Ιλιέφσκι.

@Photo credits: @KKCedOL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα