Δίελα: «Να κάνουμε τις τελικές διορθώσεις μέχρι το Eurobasket»

Δίελα: «Να κάνουμε τις τελικές διορθώσεις μέχρι το Eurobasket»

Επιμέλεια: Newsroom
Δίελα: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στο παρκέ»

bet365

Η Εθνική ομάδα γυναικών μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket σε Ισραήλ και Σλοβενία (15-25/6) και η Ιωάννα Δίελα υπογράμμισε ότι το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την ελληνική ομάδα θα είναι «η άμυνα και η ψυχή».

Μία εβδομάδα πριν από το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket η Ιωάννα Δίελα είπε ότι «είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ που είμαστε παρούσες σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση για ακόμα μια φορά. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά κατά τη διάρκεια του 2ου Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», ανέφερε: «Στο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” το γήπεδο του Αγίου Θωμά στον αγώνα με την Ιταλία γέμισε. Ήταν μεγάλη χαρά να βλέπεις τόσο κόσμο όλων των ηλικιών μέσα στο γήπεδο και είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά σε αγώνες μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας κάνει υπερήφανες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας».

Για το αν πρέπει να βελτιώσουν κάποια πράγματα μέχρι το Eurobasket: «Σίγουρα από τα φιλικά βγάζεις κάποια σημαντικά συμπεράσματα, βλέπεις τις αδυναμίες σου και σκοπός σου είναι να τις διορθώσεις. Έχουμε μια βδομάδα μέχρι να φύγουμε για το Ισραήλ όπου θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και πάνω στους αντιπάλους μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στο παρκέ».

Για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Εθνική Γυναικών: «Η άμυνα και η ψυχή που βγάζουμε στο γήπεδο. Μπορεί στο τελευταίο φιλικό να μην πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά έχουμε δείξει ότι αν έχουμε ψυχή και δώσουμε έμφαση στην άμυνα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Τελευταία Νέα