Ράπτης: «Πήρα το αμάξι αντί για το τρένο για να περάσω χρόνο με τον γιο μου, ίσως αυτό να με έσωσε»!

Ράπτης: «Πήρα το αμάξι αντί για το τρένο για να περάσω χρόνο με τον γιο μου, ίσως αυτό να με έσωσε»!

bet365

Ο φόργουορντ των Τρικάλων Basket, Αλέξης Ράπτης εξήγησε πως τους τελευταίους μήνες επιβιβάζεται στο τρένο που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη, τονίζοντας πως κατά τύχη δεν μπήκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Η σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα με τους 52 νεκρούς έχει συγκλονίσει τη χώρα τις τελευταίες μέρες και ο Αλέξης Ράπτης, ο έμπειρος φόργουορντ που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τα Τρίκαλα Basket παραδέχθηκε πως από τύχη δεν επιβιβάστηκε στο τρένο το βράδυ που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη!

Ο Ράπτης φιλοξενήθηκε στο web radio της ΕΟΚ όπου ανέφερε σχετικά: «Όπως γνωρίζουν οι συμπαίκτες και οι κοντινοί μου άνθρωποι, επέλεξα φέτος τα Τρίκαλα για να μπορώ να είμαι κάθε βράδυ στο σπίτι μου. Η συγκοινωνία που κάνω καθημερινά είναι να παίρνω το τρένο απ’ την Κατερίνη στη Λάρισα και από εκεί με δύο συμπαίκτες μου με τ’ αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και το βράδυ να με επιστρέφουν στη Λάρισα και να παίρνω πάλι το τρένο.

Απ’ την 1η Σεπτέμβρη παίρνω το συγκεκριμένο τρένο που έγινε το δυστύχημα. Την Τρίτη (28/02) που μάς πέρασε ήταν η πρώτη φορά που δεν το πήρα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο και πήγα με το αυτοκίνητο. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ, έκανα μιάμιση μέρα να κοιμηθώ. Το προηγούμενο βράδυ μού είπε ο γιος μου ότι θέλει να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και επέλεξα να πάρω το αμάξι για να γλυτώσω τη 1 ώρα αναμονής για το τραίνο και να την αφιερώσω στο γιο μου. Ίσως αυτό να με “έσωσε”».

 

Τελευταία Νέα