Βεζένκοβ: Αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς στη Βουλγαρία

Δημήτρης Οικονόμου
Βεζένκοβ: Αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς στη Βουλγαρία

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν με Ολυμπιακό και Βουλγαρία, οπότε ήταν κατέκτησε τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς για το 2022 στη χώρα του.

Οι διακρίσεις του Σάσα Βεζένκοβ συνεχίζουν να έρχονται, με τελευταία αυτήν από την πατρίδα του Βουλγαρία. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο καλύτερος Βούλγαρος αθλητής για το 2022 στην ιδιαίτερη τελετή που διοργανώθηκε στη Σόφια.

Ο Βεζένκοβ δεν μπορούσε φυσικά να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό και το βραβείο του παρέλαβε ο Γκιόργκι Γκλούσκοβ. Στα social media ο Σάσα έσπευσε να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του με ένα μήνυμά του.

«Ευχαριστώ το Ίδρυμα "Bulgarian Sport" για την αναγνώριση και όλους τους Βούλγαρους που πιστεύουν σε εμένα. Νιώθω τη στήριξή σας όπου κι αν βρίσκομαι! Είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου!» αναφέρει σχετικά ο Βεζένκοβ, που πέραν όλων των επιτευγμάτων του με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ως μέλος της καλύτερης πεντάδας έφτασε ως το Final-4 της EuroLeague, αγωνίστηκε και με τη φανέλα της Βουλγαρίας στο περασμένο EuroBasket όντας φυσικά από τους πιο παραγωγικούς παίκτες της διοργάνωσης μετρώντας 26.8 πόντους, 12.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ στα πέντε παιχνίδια του ομίλου.

@Photo credits: FIBA
 

Τελευταία Νέα