ΕΟΚ: Επιστρέφει το Rising Stars με δώδεκα ομάδες

Newsroom
ΕΟΚ: Επιστρέφει το Rising Stars με δώδεκα ομάδες

bet365

Το τουρνουά Rising Stars θα επιστρέψει και τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του τουρνουά Rising Stars για τη σεζόν 2022-2023. Πέρσι συμμετείχαν 8 ομάδες, ενώ φέτος αυτές θα αυξηθούν σε 12, με τη συμμετοχή τριών ομάδων επιλέκτων: μία από την Αττική, μία από τη Θεσσαλονίκη και άλλη μια από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

To τουρνουά Rising Stars που έδωσε χρόνο και χώρο στην επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ, επιστρέφει ανανεωμένο για τη σεζόν 2022-23.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε πέρυσι με οχτώ ομάδες, ενώ φέτος θα πάρουν συνολικά μέρος δώδεκα, με τον αριθμό των αγώνων να ανεβαίνει στους 66 στην κανονική διάρκεια και την αυλαία να πέφτει με τον ήδη επιτυχημένο θεσμό του Final 8. Η κάθε ομάδα θα δώσει έντεκα αγώνες, με τη διοργάνωση να μοιράζεται σε πέντε ξεχωριστά μικρά “τουρνουά”.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος επτά σύλλογο από την Ελλάδα με βασικό κριτήριο το ranking των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων της τελευταίας πενταετίας. Συμμετοχή θα έχουν επίσης τρεις μικτές ομάδες επίλεκτων αθλητών, μία από την Αττική, μία από τη Θεσσαλονίκη και μία από την υπόλοιπη Ελλάδα. Τη δωδεκάδα των ομάδων θα συμπληρώσουν η Εθνική Ομάδα U18 της Κύπρου και μία ομάδα U18 από την Ευρώπη, η οποία θα είναι διαφορετική σε κάθε αγωνιστική.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα