Ο Μπουντενχόλζερ είδε όλη την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας και συνομίλησε με Γιάννη και Ιτούδη

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μπουντενχόλζερ είδε όλη την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας και συνομίλησε με Γιάννη και Ιτούδη

bet365

Μια... διαφορετική επίσκεψη είχε η Εθνική ομάδα, καθώς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε όλη την προπόνηση ο Μάικ Μπουντενχόλζερ!

Μετά τη παρουσία του στην Μαδρίτη όπου παρακολούθησε το ματς Ισπανία-Ελλάδα, ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να δει δια ζώσης και το τουρνουά «Ακρόπολις».

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης (16/8) και παρακολούθησε όλη τη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα μετά το τέλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αρκετή τόσο με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, όσο φυσικά για περισσότερη ώρα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Άλλωστε στο staff της ελληνικής ομάδας βρίσκεται και ένας εκ των συνεργατών του στους Μπακς, ο Τζος Οπενχάιμερ ενώ στην Ελλάδα και δη στις προπονήσεις της Εθνικής είναι και η γυμνάστρια Σούκι Χόμπσον. Επιπλέον ο «Coach Bud» ο οποίος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στην Αθήνα, θα έχει την ευκαιρία να δει στο «Ακρόπολις» και τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι ο οποίος θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γεωργίας.

 

Τελευταία Νέα