Πρόεδρος Ούνικς: «Θέλω να μείνει ο Χεζόνια, χωρίς ρωσικές ομάδες η EuroLeague»

Πρόεδρος Ούνικς: «Θέλω να μείνει ο Χεζόνια, χωρίς ρωσικές ομάδες η EuroLeague»

Newsroom
Πρόεδρος Ούνικς: «Θέλω να μείνει ο Χεζόνια, χωρίς ρωσικές ομάδες η EuroLeague»

bet365

Ο πρόεδρος της Ούνικς, Εβγκένι Μπόγκατσεφ αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια και τις πιθανότητες παραμονής του στο Καζάν, εξηγώντας πως η επόμενη EuroLeague θα διεξαχθεί δίχως τις ρωσικές ομάδες.

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά τον Μάριο Χεζόνια και τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε θόρυβο, με δεδομένο ότι ο Κροάτης πρώην NBAer φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ισπανία έπειτα από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.

Η Marca εξήγησε με σχετικό ρεπορτάζ πως «η Ρεάλ έχει "δέσει" τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ούνικς Καζάν αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν μετά από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ» όμως ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Η Ούνικς κατέλαβε την τρίτη θέση στη VTB League και ο πρόεδρος του κλαμπ, Εβγκένι Μπόγκατσεφ αναφέρθηκε στον Χεζόνια, τονίζοντας με δηλώσεις του στο RIA: «Ο Μάριο έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει. Του αρέσει το Καζάν, αλλά η Ούνικς όπως και οι άλλες ρωσικές ομάδες απ’ όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, δεν θα είναι στην EuroLeague. Αυτό, ενδεχομένως να επηρεάσει την απόφαση για το μέλλον του. Θα ήθελα πολύ να μείνει όπως και ο προπονητής μας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από την Ούνικς».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δεδομένα όσον αφορά το ρόστερ για τη νέα σεζόν: «Εκτός από τον Χεζόνια, από τους ξένους παίκτες μόνο ο Σπίσου έχει συμβόλαιο. Από τους Ρώσους έχουν συμβόλαια οι Βοροντσέβιτς, Ζάιτσεφ, Κλιμένκο και Κομόλοφ».

 

Τελευταία Νέα