ΕΟΚ: Σε δημόσια διαβούλευση οι προτάσεις μεταγραφών και αναδιαρθρώσεων

Newsroom
ΕΟΚ: Σε δημόσια διαβούλευση οι προτάσεις μεταγραφών και αναδιαρθρώσεων

bet365

Η Ελληνικής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για τις προτάσεις μεταγραφών και αναδιαρθρώσεων με στόχο τον διάλογο και τη συνεργασία.

Ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης, η ΕΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης όσον αφορά τις προτάσεις μεταγραφών και αναδιαρθρώσεων.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η πιστή τήρηση της πάγιας αρχής της διοίκησης της ΕΟΚ για διάλογο και συνεργασία, συνεχίζεται με την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για τις προτάσεις του νέου κανονισμού μεταγραφών και εγγραφών αθλητών, όπως επίσης και αυτών για τις αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών, εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας.

Τα πέντε προτεινόμενα άρθρα μπορείτε να τα δείτε αναρτημένα στην ενότητα «Διαβούλευση» και οι απόψεις και προτάσεις κάθε ενδιαφερόμενου να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο μπορούν να σταλούν μέχρι τις 20/1/22 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, [email protected].

Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχουν συμπληρωθεί είναι,

το ονοματεπώνυμό του συμμετέχοντος

το όνομα του σωματείου, αν εκπροσωπεί τέτοιο

το άρθρο στο οποίο αναφέρεται

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα