Πουέρτο Ρίκο: Παίκτης σουτάρει βολές αλά... Κόρφας (vid)

Πουέρτο Ρίκο: Παίκτης σουτάρει βολές αλά... Κόρφας (vid)

bet365

Στους τελικούς του πρωταθλήματος του Πουέρτο Ρίκο ξεπήδησε ένα... λαβράκι. Το απίστευτο στυλ εκτέλεσης των ελεύθερων βολών του Τζόναθαν Ροντρίγκεζ.

Ο καθένας έχει το δικό του στυλ στις ελεύθερες βολές. Κάποτε ο Ζάρκο Πάσπαλι είχε αλλάξει το δικό του, λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρούσε στο χέρι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ενάλλασσε πότε το δεξί και πότε το αριστερό χέρι. Και ο Τζον Κόρφας ήταν μία κατηγορία μόνος του, καθώς εκτελούσε με το ένα χέρι. Όχι μόνο τις βολές.

Ένας παίκτης της ομάδας των Αρέσιμπο Καπιτάνες, ο Τζόναθαν Ροντρίγκεζ έχει το δικό του μοναδικό στυλ στις ελεύθερες βολές. Μία... ιεροτελεστία που τελικά φέρνει την μπάλα στο ένα χέρι του, το δεξί για την εκτέλεση.

Με μία κίνηση που στην αρχή παραπέμπει σε... κουτάλα, αλλά στο τέλος οδηγείται σε εκτέλεση αλά... Κόρφας.

Το στυλ που έχει εφαρμόσει του δίνει και πόντους, αφού από το 2018 και μετά το χειρότερο ποσοστό στις βολές είναι το 73%. Και το υψηλότερο το 91%.

Η βολή εκτελέστηκε στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος, ανάμεσα στους Καπιτάνες και στους Μετς, με τους πρώτους να προηγούνται στη σειρά με 3-2 και να θέλουν άλλη μία νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: twitter
 

Τελευταία Νέα