ΓεροΓιοβάισα: Παίρνω τα ρίσκα μου και θα δεχθώ τις συνέπειες

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Παίρνω τα ρίσκα μου και θα δεχθώ τις συνέπειες
Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για διαβολοβδομάδα με τους αιώνιους.

Γεια σας φίλοι μου.

Νομίζω πως σας έλειψα αρκετά και έτσι είπα να επιστρέψω στη δράση. Έχουμε διαβολοβδομάδα και δεν γίνεται να μείνω αμέτοχος. Είναι το παντεσπάνι μου οι διαβολοβδομάδες της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Κάουνας και παίζει με τη χειρότερη ομάδα που ακόμα δεν έχει πάρει νίκη στη διοργάνωση. Όχι οτι το τριφύλλι κάνει φοβερά πράγματα, αφού έχει μόλις δύο νίκες. Ωστόσο αν δεν πάρεις ούτε τη Ζαλγκίρις, τότε κλάφτα. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σας πήρα στο λαιμό μου, ωστόσο απόψε νομίζω πως θα έρθει το πρώτο διπλό.

Κόντρα στην δεύτερη χειρότερη επίθεση και άμυνα της Euroleague. Ο γεροΓιοβάισα έχει δει τη νίκη των πράσινων στο 2.05 με δελεάζει. Θα πάρω το ρίσκο μου και ελπίζω να μην ακούω πάλι κατάρες στο υπολοιπο της εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται (17/11) στην Τουρκία κόντρα στην Εφές. Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη διοργάνωση και θέλουν να ανέβουν στη βαθμολογία. Έρχονται από νίκη κόντρα στην Άλμπα και θα ψάξουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε μια αήττητη ομάδα στο ΣΕΦ που όμως έχει 3 ήττες σε 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η νίκη της ομάδας του Αταμάν με -2.5 στο 1.62 μου κάνει κλικ και θα την επιλέξω.

Συγγνώμη στους φίλους των Πειραιωτών, αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ξυπνήσουν και θα δείξουν την ποιότητα τους.

Καλή τύχη σε όλους, πάμε για το ταμειάκι παιδιά μου. Μην αγχώνεστε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα