ΕΟΚ: Ανακοίνωσε παράταση μεταγραφών

Newsroom
ΕΟΚ: Ανακοίνωσε παράταση μεταγραφών

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης ανακοίνωσε πως οι ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της θα έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές ως τις 5 Οκτωβρίου.

Η ελληνική ομοσπονδία άφησε... ανοικτό παράθυρο στους συλλόγους να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις μέχρι την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή (20/9) συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 20/9 αποφασίστηκε η παράταση του δικαιώματος πραγματοποίησης μετεγγραφών για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΟΚ μέχρι και την Τρίτη 5/10.

Παρακαλούνται τα σωματεία στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων που θα προβαίνουν να συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα και επίσημο έγγραφο με το οποίο να βεβαιώνουν ότι ο αθλητής δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα για διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα