ΕΟΚ: Ανακοίνωσε παράταση μεταγραφών

Newsroom
ΕΟΚ: Ανακοίνωσε παράταση μεταγραφών

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρησης ανακοίνωσε πως οι ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της θα έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές ως τις 5 Οκτωβρίου.

Η ελληνική ομοσπονδία άφησε... ανοικτό παράθυρο στους συλλόγους να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις μέχρι την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή (20/9) συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 20/9 αποφασίστηκε η παράταση του δικαιώματος πραγματοποίησης μετεγγραφών για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΟΚ μέχρι και την Τρίτη 5/10.

Παρακαλούνται τα σωματεία στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων που θα προβαίνουν να συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα και επίσημο έγγραφο με το οποίο να βεβαιώνουν ότι ο αθλητής δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα για διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED