Στο Πουέρτο Ρίκο ο πρώην των Ρεάλ και Ζενίτ, Γκουστάβο Αγιόν (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Στο Πουέρτο Ρίκο ο πρώην των Ρεάλ και Ζενίτ, Γκουστάβο Αγιόν (vid)

bet365

Οι Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο από του Πουέρτο Ρίκο θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας αθλητικής καριέρας του Γκουστάβο Αγιόν.

Ο βετεράνος Μεξικανός σέντερ με τις 167 συμμετοχές στην EuroLeague, τις δύο κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων (2015 και 2018 με την Ρεάλ) αλλά και των τεσσάρων πρωταθλημάτων Ισπανίας, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο και τους Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο.

Πέρσι αγωνιζόταν στο Μέξικο, την πατρίδα του δηλαδή, με τους Άστρος ντε Ζαλίσκο, έχοντας πλούσια στατιστική κάρτα με 18.3 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ.

Συν τοις άλλοις, ο πολύπειρος διεθνής ψηλός έχει αγωνιστεί, πέραν της Γηραιάς Ηπείρου, και για τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, με 138 ματς στο βιογραφικό του.

Μάλιστα, πρόσφατα η EuroLeague τον... θυμήθηκε, ανεβάζοντας βίντεο στο επίσημο κανάλι της με τις καλύτερες στιγμές του στην διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα