Ομπράντοβιτς: «Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω αποφασίσει για το μέλλον μου» (vid)

Ομπράντοβιτς: «Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω αποφασίσει για το μέλλον μου» (vid)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Σερβία και μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του λέγοντας ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει αποφασίσει.

Ο Σέρβος προπονητής που έμεινε εκτός πάγκων την φετινή σεζόν μετά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «N1» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του!

«Βγήκα εκτός ένα χρόνο και με βοήθησε ο κορονοϊός στο να πάρω κάποιες αποφάσεις. Είμαι ξεκούραστος και νιώθω υπέροχα. Πέρασα το χρόνο μου με τον τρόπο που μου αρέσει. Έχω επαναφορτίσει τις μπαταρίες μου και ελπίζω να έχω μια ευκαιρία. Μιλάμε με διάφορα κλαμπ» σχολίασε ο «Ζοτς» ενώ σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του στην Παρτίζαν, είπε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που λατρεύω. Και που μου αρέσει. Εκεί ξεκίνησα και πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια. Έχω κερδίσει σε όλα τα κλαμπ με τα οποία έχω κάνει φίλους» και κατέληξε: «Οι άνθρωποι θα μιλούν και θα δημοσιεύουν πάντα ιστορίες. Είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ και αν θα εργαστώ, στο τέλος αυτού του μήνα και πάντα σε συμφωνία με την οικογένεια μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

 

Τελευταία Νέα