Τα παράδοξα στον αθλητισμό μετά τα νέα μέτρα!

Τα παράδοξα στον αθλητισμό μετά τα νέα μέτρα!

bet365

Η ΓΓΑ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τί ισχύει και τί όχι με τον αθλητισμό, δημιουργώντας το... παράδοξο με το κάποιες ομάδες από το ίδιο πρωτάθλημα να προπονούνται και κάποιες άλλες όχι!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αναστέλλονται από σήμερα και έως τις 15 Μαρτίου η δυνατότητα προπονήσεων και αγώνων για όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η λειτουργία και χρήση κολυμβητηρίων και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ανά την επικράτεια.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου έχουν ενταχθεί η Περιφέρεια Αττικής, οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κορινθίας, Αχαΐας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας (εκτός του Δήμου Σκύρου), Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας (εκτός του Δήμου Μεγανησίου), Λάρισας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Σάμου και οι Δήμοι Καλύμνου, Χίου και Ρόδου.

Θυμίζουμε ότι ανεξάρτητα από το αν οι περιοχές είναι αυξημένου ή όχι κινδύνου η δραστηριότητα δεν παύει

- ποδοσφαίρου ανδρών Super League Ι και Super League ΙΙ,
- Α' κατηγορίας ανδρών καλαθοσφαίρισης (Basket League),
- Α' κατηγορίας ανδρών πετοσφαίρισης (Volley League)

Απ' αυτό το σημείο και μετά ωστόσο αρχίζουν τα... μπερδέματα.

Σε συνέχεια της διευκρίνισης της ΓΓΑ γίνεται γνωστό ότι στις περιοχές μη αυξημένου κινδύνου θα μπορούν να γίνονται προπονήσεις και αγώνες στα παρακάτω πρωταθλήματα.

Α1 κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών,
Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών,
Α1 κατηγορίας χειροσφαίρισης ανδρών και γυναικών

Η απορία λοιπόν, που δημιουργείται εδώ, είναι πώς γίνεται να κάνουν προπονήσεις και να παίζουν αγώνες ομάδες που είναι σε περιοχές μη αυξημένου κινδύνου, ενώ ομάδες και αθλητές από το ίδιο πρωτάθλημα, που έχουν έδρα σε περιοχές αυξημένου κινδύνου, θα... κάθονται σπίτι τους!

  • Στα παρακάτω πρωταθλήματα, τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη - αν και είχε δοθεί το «πράσινο φως»- θα γίνονται προπονήσεις στις περιοχές μη αυξημένου κινδύνου. Δηλαδή, ο Πανιώνιος, η Προοδευτική, ο Εθνικός, το Μαρκό, ο Φωστήρας, η Ηλιούπολη δεν θα μπορούν να κάνουν προπονήσεις σε αντίθεση με τον Πανναξιακό και την Ανω Μερά Μυκόνου που θα μπορούν να προπονούνται.

α) ποδοσφαίρου ανδρών Football League,
β) ποδοσφαίρου γυναικών Α' εθνικής,
γ) ποδοσφαίρου σάλας ανδρών Α' εθνικής,
δ) ποδοσφαίρου ανδρών Γ' εθνικής,
ε) καλαθοσφαίρισης ανδρών Α2 κατηγορίας.

 

Τελευταία Νέα