Πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων από ΕΟΔΥ και Γ.Γ.Α

Δημήτρης Τομαράς
Πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων από ΕΟΔΥ και Γ.Γ.Α

bet365

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Αρκουμανέα, το μέλος του Δ.Σ., Άγγελο Παπανικολάου και κλιμάκιο στελεχών του είχαν στα γραφεία του ΕΟΔΥ, ο γ.γ.Α Γιώργος Μαυρωτάς και στελέχη του γραφείου του.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τόσο η εκτίμηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας COVID 19 και στον αθλητισμό, όσο και τα επόμενα βήματα στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον Αρκουμανέα, όσο και από τον Μαυρωτά τα στάδια επανεκκίνησης της δραστηριότητας στον αθλητισμό, έγιναν και γίνονται με βάση όσα ορίζουν οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και αποτυπώνονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα, προπόνησης και αγώνων. Η συνεργασία ΕΟΔΥ και Γ.Γ.Α στην εκπόνηση, σύνταξη και έγκριση τους, είναι κομβική προκειμένου η διαδικασία να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και εναρμονισμένη πάντα με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε ο ΕΟΔΥ να αναπτύξει άμεσα, με τα κινητά του συνεργεία, πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων, σε αθλητές και αθλούμενους, σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για την πορεία του COVID 19 και ανάμεσα στους αθλούμενους. Όπως τονίστηκε η ενέργεια αυτή θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ΕΟΔΥ, ώστε να έχει ακόμα πληρέστερη εικόνα για την επιδημιολογική εικόνα στη χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα