Αυγενάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ψευδώς επιστολή μου σε προέδρους Ομοσπονδιών»

Gazzetta team
Αυγενάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ψευδώς επιστολή μου σε προέδρους Ομοσπονδιών»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωσή του κατηγορεί ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παρουσίασε ψεύτικη επιστολή του για τον εμφανίσει ότι δήθεν παρεμβαίνει σε προέδρους Ομοσπονδιών.
Η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:
Η έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων προκαλεί τρικυμία εν κρανίω! Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ψευδώς μια Πασχαλιάτικη επιστολή μου, προς τις ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλη τη χώρα, ως «αποκάλυψη» παρέμβασης, τάχα προς τους προέδρους των Αθλητικών Ομοσπονδιών…
Ο κ. Μπουρνούς και ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι δεν ξέρουν να διαβάσουν μια απλή επιστολή, φαίνεται πως ενοχλούνται που κάλεσα τα στελέχη των ΔΕΕΠ και τις οργανώσεις της ΝΔ να συνεισφέρουν στις κοινωνικές δράσεις του προγράμματος της ΓΓΑ «Ζήσε Αθλητικά», στις αιμοδοσίες και τις δημοπρασίες για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγειάς. Η επιτυχία του «Ζήσε Αθλητικά» είναι η καλύτερη απάντηση στα ψεύδη τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED