Πρόταση να ανοίξουν τα Αθλητικά Κέντρα στις 15/5 (vid)

Gazzetta team
Πρόταση να ανοίξουν τα Αθλητικά Κέντρα στις 15/5 (vid)

bet365

H Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος προτείνει την επανέναρξη της λειτουργίας των αθλητικών κέντρων στις 15 Μαΐου

Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος

«Η έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι για τους αθλητές μας μια ανταμοιβή της υπομονής και ψυχραιμίας που επέδειξαν στη διάρκεια αυτού του πολυήμερου και επίπονου εγκλεισμού και θα τους δώσει την ευκαιρία να ξαναβρούν αυτό που οι ίδιοι επέλεξαν σαν "δεύτερο σπίτι" τους , τα γήπεδα.»
Μυρτώ Στάγκου, Ψυχολόγος (ΑΠΘ/ ΜΑ)

• Η ΕΑΚΕ, σεβόμενη πάντα τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι κρατικοί φορείς, με επιστολή της στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και στο Υπουργείο Αθλητισμού ζητάει την επανεξέταση του χρονικού ορίζοντα στον οποίο προγραμματίστηκε η επαναλειτουργία των αθλητικών κέντρων και των μαζικών αθλημάτων.

• Προτείνει την επανέναρξη της λειτουργίας των αθλητικών κέντρων στις 15 Μαΐου όπως ορίζεται από το νόμο για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, τηρώντας πάντα όλα τα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας, που ορίζουν τμήματα με μειωμένο αριθμό αθλητών, άσκηση σε ανοιχτό χώρο, θερμομέτρηση των αθλητών πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, συχνή απολύμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

• Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και εργαζομένους ακόμη και σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις, υπηρετούμε τον αθλητισμό, το αντικείμενο με το οποίο τόσο καιρό ασχολούμαστε με αυταπάρνηση και πάθος.

#Μένουμε_Ασφαλείς
#Μένουμε_Ενεργοί

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED