Τρέλα, στην κυριολεξία, για Ντουράντ

Γιάννης Ράμμας
Τρέλα, στην κυριολεξία, για Ντουράντ

bet365

Το Yahoo! Sports αναφέρει προτάσεις των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βαλένθια και της γερμανικής Μπαϊρόιτ προς τον Κέβιν Ντουράντ. Στη Μάλαγα λένε της Ουνικάχα ύψους... 750.000€ το μήνα!

Η είδηση πως ο All Star φόργουορντ των Θάντερ ετοιμάζεται να περάσει τον Ατλαντικό για την Ευρώπη ελέω lockout προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, αλλά και λίγη... τρέλα. Ο 23χρονος δεν επιβεβαίωσε αν αυτές οι τρεις είναι οι μοναδικές προτάσεις που έχει στα χέρια του, αλλά η Opinion de Malaga της Ανδαλουσίας δεν έχασε την ευκαιρία να τις κάνει τέσσερις. Η τέταρτη από καμία άλλη πέραν της Ουνικάχα, αλλά μόνο αν έχει να δώσει... 750.000€ το μήνα!

Η εφημερίδα της Μάλαγα ακόμη κι αν μπέρδεψε τα νομίσματα, το 1.000.000$ μόνο μικρό ποσό δεν είναι. Πόσω μάλλον αν το lockout τραβήξει μέχρι το καλοκαίρι, ήτοι επί επτά μήνες.

Η πρόταση της Βαλένθια ύψους 350.000€ το μήνα ακούγεται άκρως λογική σε σχέση με την ανεπιβεβαίωτη της Ουνικάχα. Ασχέτως αν ο περσινός πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ ψάχνει κάτι περισσότερο, θέλοντας να γλιτώσει μερικά από τα 13.604.000$ ή 9.898.137€ που θα είχε λαμβάνειν σε πλήρη χρονιά στο ΝΒΑ.

 

Τελευταία Νέα