Καβάλα και Βόλος... the end!

Gazzetta team
Καβάλα και Βόλος... the end!

bet365

Η σκανδαλώδης απόφαση της Επιτροπής Έφεσεων πήγε στον βρόντο! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι Καβάλα και Βόλος υποβιβάζονται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα! Πρόβλημα και για ΑΕΚ.

Η ΕΕΑ πήρε την απόφαση που αναμενόταν: Απέβαλε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα ικανοποιώντας κατά κάποιον τρόπο την κυβερνητική εντολή που κυνήγησε λυσσασμένα την υπόθεση.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα «συνεχίζουν να διοικούνται από παρένθετα πρόσωπα» και ως εκ τούτου αποδίδεται σε Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη ότι έχουν άμεση συμμετοχή στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Κατά συνέπεια, αποβάλλονται και οι δύο από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και πρέπει να συνεχίσουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Απόφαση που άμεσα θέλουν να προσβάλουν οι δύο ομάδες καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να μην ξεκινήσει η Super League, αν πρώτα δεν αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο θα προσφύγουν άμεσα.

Χωρίς πιστοποιητικό και η ΑΕΚ

Στο μεταξύ, στον αέρα παραμένει και η ΑΕΚ η οποία κλήθηκε για νέες εξηγήσεις την 25η Αυγούστου, καθώς το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας «είναι ημιτελές» όπως απεφάνθη η Επιτροπή.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν εκκρεμότητες τακτοποίησαν το θέμα τους και τους δόθηκε άδεια συμμετοχής, ωστόσο κάποιες ομάδες -μεταξύ αυτών και οι ΠΑΟΚ, Ηρακλής- θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα