Νικητής η Ξιφασκία στο Κύπελλο Κων/πόλεως! (pic)

Gazzetta team
Νικητής η Ξιφασκία στο Κύπελλο Κων/πόλεως! (pic)

bet365

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το Κύπελλο Κωνσταντινουπόλεως που διοργάνωσε το τμήμα Ξιφασκίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ!

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το «κιτρινόμαυρο» τμήμα, πήραν μέρος 131 αθλητές των 8 ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή(συμπεριλαμβανομένου της ΑΕΚ)! Συγκεκριμένα στο τουρνουά συναγωνίστηκαν οι σύλλογοι Άρκτεια, Αθλόδραση, Απόλλων Βριλησσίων, Πρόοδος, Πανελλήνιος, ΑΣΕΚ Γείτονας, Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου.

Μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της ελληνικής Ξιφασκίας δηλαδή. Οπότε, νικητής στο Κύπελλο Κωνσταντινουπόλεως αναδείχτηκε το ίδιο το άθλημα, το οποίο μπορεί να μην γνωρίζει οικονομική άνθηση, όπως άλλα πιο λαοφιλή σπορ, ωστόσο, διδάσκει στους αθλητές την ευγενή άμιλλα και το ήθος, εφόδια που σίγουρα χρειάζονται στη ζωή τους οι νέοι!

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί στην αίθουσα Ξιφασκία των Κλειστών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι με τους τελικούς και τις βραβεύσεις των παιδιών! Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο άθλημα της Σπάθης.

Στους Παμπαίδες, πρώτος τερμάτισε ο Γεώργιος Πάγκαλος της Άρκτειας, ενώ στους έφηβους ο Μάριος Γιακουμάτος των εκπαιδευτηρίων Κωστέας Γείτονας!

Στις Παγκορασίδες, την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαριζέτ Χούρι της ΑΕΚ και στις Νεανίδες η Αριάννα Σακελλαρίου της Αθηναϊκής Λέσχης!

Μπορείτε να δείτε τις κατατάξεις μέσω των σχετικών φωτογραφιών που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων που βρέθηκαν στο Κύπελλο Κωνσταντινούπολεως ήταν η παλιά δόξα της ΑΕΚ, Μίμης Παπαϊωάννου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Παύλος Κότσιρας. Για τις παρουσίες και τις δηλώσεις όμως θα σας ενημερώσουμε σε σχετικό θέμα.

 

Τελευταία Νέα