Το 21 της Φενέρ κι οι όχθες του… Βόλγα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το 21 της Φενέρ κι οι όχθες του… Βόλγα!

bet365

Επιτέλους η Euroleague έρχεται στα… μέρη μου! Στο Καζάν που όποιος δεν έχει πάει χάνει, αφού είναι μέρος στις όχθες του Βόλγα (τα χει πει κι ο Φίλιππος Πλιάτσικας) με τοπία και διαδρομές που αγαπά να τρέχει η Γιούλια!

Χαίρεται σύντροφοι! Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά στο live της Τετάρτης ο φίλτατος Γιουλ επιβεβαίωσε το over 13.5 στο πρώτο δεκάλεπτο και μας άφησε στο υπόλοιπο του ματς να χαζεύουμε το ματς ήσυχοι και χωρίς άγχος. Kαι η χτεσινή μέρα πήγε καλά, αφού μπορεί να ρίξαμε… άσφαιρα στο Γαλατά - ΤΣΣΚΑ, αλλά το over στο Μιλάνο και το διπλό της Νταρουσάφακα μας αποζημίωσαν!

Επιτέλους η Euroleague έρχεται στα… μέρη μου! Στο Καζάν που όποιος δεν έχει πάει χάνει, αφού είναι μέρος στις όχθες του Βόλγα (τα χει πει κι ο Φίλιππος Πλιάτσικας) με τοπία και διαδρομές που αγαπά να τρέχει η Γιούλια! Τέλος πάντως, ξεφύγαμε από το θέμα. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται από χτες εκεί και ετοιμάζεται για την μάχη με την Ούνικς. Βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλλον θα πρέπει να βρει λύσεις στην περιφέρεια με τον Κόπονεν εκτός μάχης και τον Πάου Ρίμπας αμφίβολο. Το λογικό είναι να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Ράις που λογικά θα παίξει πολύ, σηκώνοντας και το βάρος στην επίθεση της ομάδας. Ακόμα και το διψήφιο line, ο Αμερικανός είναι σε θέση να το ξεπεράσει…

Από τη Ρωσία στην Τουρκία, εκεί όπου ο σύντροφος Ομπράντοβιτς πρέπει να διατήρησε το απαλό «μελιτζανί» χρώμα που ντύνει το πρόσωπό του όλη την εβδομάδα, ειδικά μετά το… χουνέρι που του έκαναν οι παίκτες του. Μετά την ήττα από την Ούσακ στο πρωτάθλημα, το πιθανότερό είναι να τους… ντύσει κομάντο για την πρεμιέρα με την Μπάμπεργκ και η Πρωταθλήτρια Γερμανίας ταξιδεύει σε λάθος στιγμή στις όχθες του Βοσπόρου. Στο 1.87 ο άσος με χάντικαπ δέκα πόντων, για τη Φενέρ που τρέχει νικηφόρο σερί 21 αγώνων εντός έδρας στην Euroleague.

Συνεχίζοντας ανατολικά, περνώ το Αιγαίο και προσγειώνομαι στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να συναντά παλιούς γνωστούς και φίλους. Γιασικεβίτσιους και Γιαβτόκας θα μπουν ως αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν μια παράδοση που θέλει την Ζαλγκίρις να φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο σε κάθε ματς από το 2000 και μετά! Ομολογώ ότι συμπάσχω με τον Αργύρη Πεδουλάκη που έχασε τον Τζέιμς επειδή ο Αμερικανός θρυμμάτισε ένα τζάμι με τη γροθιά του, όμως με διψήφιο χάντικαπ το μάτι μου έπεσε στο διπλό του 1.91, ακόμα κι αν αγαπώ όσο τίποτα την κορμοστασιά και την σπάνια προφορά του Γιάννη Μπουρούση.

Κι αν στην Αθήνα, ο Γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φίλιο έδαφος, τι να πει κανείς για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς που ήταν παίκτης της Μπασκόνια, προπονητής της μέχρι πέρσι και στην πρεμιέρα του με την Εφές ταξιδεύει στη Χώρα των Βάσκων! Πολλά δάκρυα, πλακέτες, χειροκροτήματα, αλλά στο παρκέ ο Κροάτης δεν πρόκειται να χαριστεί. Κι αυτή η Λαμποράλ πέρσι, Μπασκόνια φέτος, έκανε περισσότερες αλλαγές κι από σπίτι που ο Σπύρος Σούλης έβαλε το χεράκι του! Οι Τούρκοι για πρώτη φορά μετά από χρόνια έκαναν κανονικές μεταγραφές και με το διπλό στο 2.15, οφείλω να παραδεχτώ πως θα περιμένω ο Περάσοβιτς να αποδειχτεί κακός… μουσαφίρης στο πρώην σπίτι του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα