Ταξιδάκι στη Μεσόγειο…

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ταξιδάκι στη Μεσόγειο…

bet365

Καλησπέρα σύντροφοι! Η Euroleague, έρωτάς μου από τότε που ο Γκάλης ζάλιζε τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, είχε τζάμπολ χτες και σήμερα έρχεται ο πρώτος «τηλεμαραθώνιος» με τρία παιχνίδια σε ώρες prime time. Η Βαλτική πάγωσε για τα καλά, οπότε μαζί με το αφέψημα θα βάλω το πορτοκαλί καπέλο μου και θα στρωθώ στην τηλεόραση για την αναμέτρηση των τροπαιούχων της σεζόν 2015-16!

Οι… γείτονες της ΤΣΣΚΑ «έσπασαν» την κατάρα, κατέκτησαν την Euroleague φέτος και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους κόντρα στη Γαλατά. Οι Τούρκοι με τη σειρά τους, έφτασαν στην κατάκτηση του Eurocup και ακονίζουν μαχαίρια και μέσα στο καυτό Αμπντί Ιπεκτσί στήνουν δόκανα στους Ρώσους. Μπορεί η θερμοκρασία εδώ στο βορρά να προσεγγίζει το μηδέν, στην Κωνσταντινούπολη όμως την ώρα του αγώνα το γήπεδο θα βράζει, θυμίζοντας καμίνι! Η «αρκούδα» είναι φαβορί και πιθανότατα θα βρυχηθεί απόψε, ωστόσο σίγουρα δεν θα φύγει ατσαλάκωτη, με τον άσο με πλεονέκτημα 7.0 πόντων να προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Το ταξιδάκι στη Μεσόγειο συνεχίζεται. Επόμενη στάση το Μιλάνο, με την Emporio Armani -πολλά σχόλια πέρασαν από το μυαλό μου για το όνομα της, αλλά σκέφτηκα την κρίσιμη ηλικία του Κυρ - Γκαζέτα και την ευγενική μου καταγωγή, οπότε τα κράτησα για τον εαυτό μου- να υποδέχεται την Μακάμπι. Η «ομάδα του λαού» επιστρέφει στη Euroleague και στοχεύει να θυμίσει σε όλους μας ότι παραμένει μια από τις κραταιές δυνάμεις της Ευρώπης. Για τους Ιταλούς δεν έχει και πολλά να πεις. Δυστυχώς το άθλημα παίζεται μόνο με μία μπάλα και να δω πως θα την μοιραστούν οι Ραντούλιτσα, Τζεντίλε, Χίκμαν, Σίμον που χρειάζεται από μία έκαστος. Δεν πρόκειται να «κρυφτεί» η Μακάμπι και το over 160.5, το βρίσκω στο 1.90!

Last but not least που λένε στο χωριό του Ντέιβιντ Μπλατ, η στάση στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανοισραηλινός επιστρέφει στην Euroleague, για να καθίσει στον πάγκο της Νταρουσάφακα και όπως με ενημέρωσαν σύντροφοί από την Τουρκία, έχει πορτοφόλι γεμάτο, το οποίο βγήκε από την τσέπη ουκ ολίγες φορές το καλοκαίρι. Βέβαια, υπάρχει το ρητό ότι τα «λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» και μάλιστα έγινε σλόγκαν στη Σερβία, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίζει playoff πέρσι, διαθέτοντας ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της Euroleague! Θα το παλέψουν απόψε οι Σέρβοι, όμως η προσθήκες των φιλοξενούμενων και αριστοκρατική μου καταγωγή δεν μου επιτρέπει να τους στηρίξω, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.60. Σύντροφοι, τούτα τα ολίγα για σήμερα, βάζω τη Γιούλια στο σταύλο και ετοιμάζομαι για τα pregame!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα