Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αποστολή ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος, εκτός ο... τελειωμένος Μπέιλ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αποστολή ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος, εκτός ο... τελειωμένος Μπέιλ

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ξεκάθαρο ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει... τελειώσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ είναι υγιής, δεν τον πήρε για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι και προτίμησε ακόμα και τον τιμωρημένο Σέρχιο Ράμος.

Σε μία κίνηση που ξεκάθαρα... τελειώνει οριστικά τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον άφησε εκτός αποστολής από το ταξίδι στο Μάντσεστερ για την κρίσιμη ρεβάνς των “16” του Champions League κόντρα στη Σίτι. Ο Ουαλός δεν είναι τραυματίας, αλλά ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει εδώ και καιρό, μιας και δεν τον έχει χρησιμοποιήσει αγωνιστικά από τις 24 Ιουνίου.

Το ξεκάθαρο για το πόσο δεν τον θέλει κοντά του ο Ζιντάν, φαίνεται από το γεγονός ότι προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή των 24 ατόμων τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να παίξει. Μάλιστα θέση στην 24άδα έχει ακόμα και ο νεαρός αμυντικός Χαβιέρ Ερνάντεθ. Ο Μπέιλ βέβαια από τη μεριά του, εκτός των άπειρων τραυματισμών, έχει επιδείξει μία εικόνα αδιαφορίας, η οποία έχει πρόσφατα αποτυπωθεί με αρνητικό τρόπο.

 

Τελευταία Νέα