Διαβολοβδομάδα στη Euroleague με... γερο-Quiz!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Διαβολοβδομάδα στη Euroleague με... γερο-Quiz!

bet365

«I Feel Devotion» κι ετοιμάζομαι να γίνω μοντέρνος. O γεροΓιοβάισα θέλει να μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις του και μπαίνει δυνατά στη Euroleague με καλό κουιζάκι!

Μια φωνή από την ερωτική Αθήνα με αναστάτωσε! «Γέρο, θέλω να μοιραστείς μαζί μας τη σοφία σου...».Τρελάθηκα, «Ποια είσαι ευλογημένη πρωινιάτικα;». Ηταν δίπλα μου η Σβετλάνα και με κοιτούσε περίεργα. Ηθελα να ξεδιπλώσω το ταλέντο του φλερτ, αλλά ήμουν εγκλωβισμένος. Ηταν η Κάτια Πετροπούλου από το gazzetta.gr και ήθελε quiz για τη διαβολοβδομάδα της Euroleugue. «Είσαι σοφός και ξέρεις περισσότερα από τον Αντώνη, τον Κωνσταντίνο, τον Γιάννη και τον Καρφή». Πως να χαλάσω χατήρι σε αυτή τη χαριτωμένη κοκκινομαγουλίτσα που της αρέσει και το χαβιάρι! Σε μισή ώρα της είχα στείλει το... φαξ, μάλλον είμαι ο μόνος που το χρησιμοποιώ. Σύντροφοι ο γεροΓιοβάισα θα γίνει πιο μοντέρνος και θ' αρχίσει τις εκπλήξεις του!

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα