Ιακωβίδης: «Μετά το ξέσπασμά μου στο Τόκιο μου είπαν ότι είμαι μίζερος» (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Ιακωβίδης: «Μετά το ξέσπασμά μου στο Τόκιο μου είπαν ότι είμαι μίζερος» (vids)

bet365

Αποκαλύψεις από τον Θοδωρή Ιακωβίδη σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 όπου έκανε αναφορά και σε bullying που δέχτηκε.

Για το ξέσπασμά του στο Τόκιο, τα όσα προηγήθηκαν, αλλά και την στήριξη που δέχτηκε μετά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως μετά το ξέσπασμά του στην κάμερα της ΕΡΤ, υπήρξαν παράγοντες που τον κατηγόρησαν για μιζέρια!

«Μετά το ξέσπασμά μου στο Τόκιο άκουσα σχόλια από παράγοντες για μιζέρια και επαιτεία. Ελεγαν ότι βγήκα για να κλαφτώ. Το είπαν και αθλητικοί παράγοντες, αλλά τα σχόλια έχουν την βαρύτητα του ανθρώπου που τα λέει» ανέφερε ο πρωταθλητής της άρσης βαρών, ο οποίος έκανε λόγο για bullying από την παλιά διοίκηση της ομοσπονδίας άρσης βαρών.

«Αυτός είμαι, μου έφυγε από μέσα μου. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές δυσκολίες. Τόσα χρόνια έχω δεχτεί bullying, ψυχολογικό πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να αγωνίζεσαι με έναν άλλο αθλητή, στην ίδια κατηγορία ίδια μέρα ίδια ώρα, και να τον στέλνουν αυτόν πέντε ημέρες νωρίτερα να κάνει προσαρμογή και εσένα να σε στέλνουν την προηγούμενη; Αυτό δεν είναι αδικία; Πολλές φορές δεν σε γουστάρουν για διάφορους λόγους. Εμένα τη ψυχή μου τη γέμισαν δηλητήριο, με πόνεσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιακωβίδης τόνισε πως ο Πύρρος Δήμας ήταν στο πλευρό του στο Τόκιο, αλλά σημείωσε πως η νυν ομοσπονδία δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει λόγω της οικονομικής κατάστασης και γι’ αυτό το ποσό που παίρνει ως αμοιβή (200 ευρώ) δεν αρκεί για τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και εργάζεται και ως γυμναστής.

 

Τελευταία Νέα