Η Beko στην Max Media Greece

Gazzetta team
Η Beko στην Max Media Greece

bet365

Η συνεργασία περιλαμβάνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα Media Planning & Buying και ειδικές ενέργειες digital video.

Η Max Media Greece ενισχύει δυναμικά το πελατολόγιό της με μία νέα συνεργασία η οποία αξιοποιεί ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών αλλά και των εργαλείων που προσφέρονται από την εταιρεία, με σκοπό την βέλτιστη επίτευξη των στόχων της.

Πιο συγκεκριμένα η Beko, η παγκόσμια μάρκα οικιακών συσκευών, χορηγός της ποδοσφαιρική ομάδας της Barcelona, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 140 χώρες υλοποιεί μέσω της Max Media, ολοκληρωμένο πρόγραμμα Media Planning & Buying ενώ διευρύνουν και την Digital επικοινωνία τους με εκστρατείες βίντεο. Μέχρι το τέλος του 2021 θα ακολουθήσουν και περαιτέρω digital ενέργειες μέσω ενός ευρέως φάσματος καινοτόμων ενεργειών, κάνοντας χρήση προηγμένων εργαλείων τα οποία εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στην μέτρηση του performance των καμπανιών με στόχο τη μεγιστοποίηση της διαφημιστικής επένδυσης.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED