Παναθηναϊκός: Το «θα σε χρειαστούμε» του Λεσόρ στον Γκραντ
Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στη EuroLeague, επικρατώντας της Μονακό με 107-97 στο Telekom Center Athens για την 34η αγωνιστική, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες στη regular season.
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ έκαναν ξεχωριστή είσοδο στα αποδυτήρια των «πράσινων» και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες τους.
Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ απαθανατίστηκε να λέει στον Τζέριαν Γκραντ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δάχτυλο του αριστερού χεριού «Θα σε χρειαστούμε».
Δείτε το βίντεο
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
