Ο γενικός διευθυντής της Καρδίτσας για την αποχώρηση Μπουρούση (vid)

Newsroom
Ο γενικός διευθυντής της Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης

bet365

Ο γενικός διευθυντής της Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης, μίλησε για την αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποχώρησε από την Καρδίτσα, με το Gazzetta να έχει την αποκλειστική πληροφόρηση για την εξέλιξη, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα, δίχως τον Καρδιτσιώτη σέντερ.

Ο γενικός διευθυντής της Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης μίλησε, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την αποχώρηση του Μπουρούση, εξηγώντας ότι στη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου θα οριστεί η τύχη της ομάδας.

«Ήταν μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα για τον οργανισμό. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί το μέγεθος του Γιάννη Μπουρούση είναι τεράστιο. Έχει μεγάλη συμβολή στην άνοδο της ομάδας και της επιτυχημένης διοικητικής κατάστασης. Τον ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει, πιστεύω ότι έχει να προσφέρει και άλλα.

Ακούγεται έντονα συνεχώς το ότι υπάρχουν δύο πλευρές. Η πλευρά είναι πάντα μία, επένδυσαν 17 άνθρωποι για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Καρδίτσας. Ο Γιάννης πήρε τη θέση του προέδρου, το Δ.Σ. έφτασε στο σημείο, μετά από δύσκολες καταστάσεις. Η τριβή φέρνει τη φθορά και αυτή τη ρήξη. Η ρήξη είναι διοικητική και όχι προσωπική. Θέλουμε η ομάδα να προχωρήσει. Η Γ.Σ. στις 21 Μαρτίου θα ορίσει τις τύχες της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: Glomex
 

Τελευταία Νέα