Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ χαρακτήρισε τους παίκτες του «όχι τόσο καλούς»

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ χαρακτήρισε τους παίκτες του «όχι τόσο καλούς»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν

bet365

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport ο Τόμας Τούχελ χαρακτήρισε «όχι τόσο καλούς» τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν.

Μπάγερν Μονάχου σε κρίση και Τόμας Τούχελ υπό αμφισβήτηση! Οι Βαυαροί βρίσκονται στο -5 από τη Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα και στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Champions League ηττήθηκαν με 1-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Η πίεση στον Γερμανό κόουτς είναι μεγάλη και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να «χάνει» τα αποδυτήρια του. Σύμφωνα με τον Ρικάρντο Μπάσιλ του γερμανικού Sky Sport o Τούχελ τα έριξε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν με 3-0 και τους χαρακτήρισε ως «όχι τόσο καλούς».

«Δεν είστε τόσο καλοί όσο νόμιζα, πρέπει απλώς να προσαρμοστώ στο επίπεδό σας», φέρεται να ανέφερε ο Τούχελ. Την τρέχουσα σεζόν η Μπάγερν έχει απολογισμό σε όλες τις διοργανώσεις 22 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, εκ των οποίων η μία ήταν ο αποκλεισμός από το κύπελλο από τη Σααρμπρίκεν της 4ης κατηγορίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα