Βαθμολογία UEFA: Στα «πόδια» του Άρη Λεμέσου το μέλλον της Κύπρου

Βαθμολογία UEFA: Στα «πόδια» του Άρη Λεμέσου το μέλλον της Κύπρου

Επιμέλεια: Newsroom
uefa

bet365

Με τον Άρη Λεμεσού να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κύπρου, το μέλλον στην ειδική βαθμολογία της UEFA, κάθε άλλο παρά ευοίωνο προβλέπεται.

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον της Κύπρου στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα του Άρη Λεμεσού (1-1 με την Ρείντζερς εκτός έδρας), η «Μεγαλόνησος» παρέμεινε στην 22η θέση με 22.100 πόντους.

Πάνω από την Κύπρο, βρίσκεται η Κροατία με 23.525 βαθμούς, ενώ στην 20η θέση είναι η Πολωνία με 24.625 πόντους.

Οι περσινοί πρωταθλητές από την Λεμεσό παρέμειναν στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου με 4 πόντους. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη φάση των μπαράζ του Conference League, χρειάζεται να επικρατήσουν της Σπάρτα Πράγας με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος (είχαν χάσει 2-3 στην Τσεχία στο πρώτο ματς) την τελευταια αγωνιστική ή να κερδίσουν με καλύτερη επίθεση το ματς (π.χ. με 4-3).

Τα κριτήρια ισοβαθμίας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι:

  • Πόντοι στα παιχνίδια μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων.
  • Διαφορά γκολ στα παιχνίδια μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων.
  • Καλύτερη επίθεση στα παιχνίδια μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων.
  • Στην περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία σε πάνω από δύο ομάδες και μετά από τα παραπάνω κριτήρια, δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες, τότε εξετάζονται τα παραπάνω κριτήρια, μόνο για τις δύο ομάδες που παραμένουν ισόβαθμες.

Υπενθυμίζεται ότι για την Κύπρο, η οποία ξεκίνησε με τέσσερις ομάδες φέτος, η κάθε νίκη δίνει 500 πόντους, ενώ η ισοπαλία 250. Το ματς του Άρη Λεμεσού με την Σπάρτα Πράγας είναι προγραμματισμένο για τις 14 Δεκεμβρίου στις 22:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα