Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Δεν θα φύγει ο Ιωαννίδης, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς με ένα «πείραγμα» προς τον παρουσιαστή των βραβείων του ΠΣΑΠΠ, Ντέμη Νικολαϊδη, τοποθετήθηκε για τον διεθνή φορ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και δεν πήρε κάποιο βραβείο κλήθηκε να μιλήσει στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ και βρήκε την ευκαιρία να σταθεί και στον Ιωαννίδη. Μάλιστα με αφορμή το γεγονός ότι ο Νικολαϊδης ρώτησε τον Αλμέιδα για το πόσο θέλει να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και τον Πινέδα για την αγαπημένη του θέση, ο έμπειρος τεχνικός του έθιξε με δόση χιούμορ φυσικά το θέμα αυτό διότι ρώτησε τον Ιωαννίδη για το μέλλον του.

«Δεν θα φύγει ο Φώτης. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου», σχολίασε ο Γιοβάνοβιτς που εξήρε τους γονείς του Ιωαννίδη για το πώς μεγάλωσαν το παιδί τους.

Ειδικότερα σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν βραβεία: το άξιζαν όλοι. Θέλω βέβαια να πω στον Ντέμη ότι στον κ. Αλμέιδα έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα έψαχνε σε ποια θέση είναι καλύτερος. Και όταν πήγε ο Φώτης του είπε 'εσύ θα φύγεις' (είπε γελώντας). Δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα