Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Φόρμουλα 1

Newsroom
Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Φόρμουλα 1

bet365

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι των ΗΠΑ ξεχωρίζουν στις σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Φόρμουλα 1.

Η δράση της Φόρμουλα 1 μεταφέρεται στην Αμερική αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις ΗΠΑ να φιλοξενούν την αφρόκρεμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις των ελεύθερων δοκιμών

Το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής (21:50, Cosmote Sport 5) με τον πρώτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Ο δεύτερος γύρος των ελεύθερων δοκιμαστικών είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα του Σαββάτου (00:50, Cosmote Sport 5).

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα στην τηλεόραση - «Αιώνιες» μάχες στην Euroleague

Από το υπόλοιπο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν φυσικά οι μάχες των «αιωνίων» στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από την Μπασκόνια (21:30, Nova Sports Prime) και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μονακό (21:00, Nova Sports 4).

Δείτε αναλυτικά όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα