Αρζουμανίδης: Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας πάλης

Newsroom
Αρζουμανίδης: Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας πάλης

bet365

O Γιάννης Αρζουμανίδης με επιστολή του εξηγεί τους λόγους που παραιτείται από τη θέση του μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας πάλης.

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης με επιστολή του προς την ηγεσία της Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης γνωστοποίησε την απόφαση παραίτησης από τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής προχώρησε στην παραπάνω απόφαση ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους αθλητές, καταγγέλλοντας τη στάση της ομοσπονδίας απέναντι σε σωματεία και αθλητές. Παράλληλα καταδικάζει κάθε «μορφή βίας, άνισης μεταχείρισης, μεροληψίας και αναξιοκρατίας».

Η επιστολή του Γιάννη Αρζουμανίδη

«Προς Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης


Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και αγαπητά μέλη της διοίκησης,

με την παρούσα επιστολή υποβάλω επίσημα την παραίτησή μου από την Ομοσπονδία της Πάλης.
Δυστυχώς, υπάρχουν σωματεία που εδώ και πέντε μήνες αναμένουν μια απάντηση για την ένταξη στην Ομοσπονδία έστω και αρνητική. Η Ομοσπονδία αγνοεί και υποτιμά με αυτό τον τρόπο τη βάση του αθλητισμού που είναι το αθλητικό σωματείο.

Υπάρχουν διακριθέντες αθλητές που δεν αντέχουν βιοποριστικά να ανταπεξέλθουν. Η Ομοσπονδία δεν στάθηκε στο πλευρό τους ώστε να τους στηρίξει αντίστοιχα παρά τις τοποθετήσεις μου και τις προτάσεις μου.

Υπάρχουν προπονητές με πραγματικό έργο που η Ομοσπονδία δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Είναι λυπηρό να έχουμε περισσότερους τεχνικούς συμβούλους από προπονητές.

Με την παραίτησή μου: Καταδικάζω κάθε μορφή βίας, άνισης μεταχείρισης, μεροληψίας και αναξιοκρατίας.

Διαμαρτύρομαι εντόνως για όλα τα κακώς κείμενα της διοίκησης της Ομοσπονδίας

Στηρίζω τους αθλητές καθώς πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο στη διοίκηση που τους εκπροσωπεί και καλείται να διαφυλάξει τα συμφέροντά τους.

Παρακαλώ όπως αποδεχτείτε την παρούσα αίτηση παραίτησης».


Με εκτίμηση
Γιάννης Αρζουμανίδης
Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης
Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας


 

Τελευταία Νέα