Κικίλιας στα Gazzetta Awards: «Βραβεία και για τα παιδιά από κορυφαία media, όπως το Gazzetta» (vid)

Newsroom
Κικίλιας στα Gazzetta Awards: «Βραβεία και για τα παιδιά από κορυφαία media, όπως το Gazzetta» (vid)
Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε Gazzetta Awards για τα χιλιάδες παιδιά που παλεύουν για να κάνουν το άθλημα που αγαπούν, πολλές φορές μη έχοντας τα βασικά στη ζωή τους.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας πήρε τον λόγο στα Gazzetta Awards και ανέφερε:

«Είναι ωραίο οι άνθρωποι που έχουν κάνει μια πολύτιμη διαδρομή να σέβονται νέα παιδιά και νέους ανθρώπους που προσπαθούν και αγωνίζονται. Εξηγώντας σε κάποιους που ενδεχομένως δεν το ξέρουν, σε πολύ κόσμο που πολλές φορές παρακολουθεί μέσα από κορυφαία media, όπως είναι το Gazzetta, στον αθλητισμό και στον επαγγελματικό αθλητισμό, ότι υπάρχουν παιδιά τα οποία ενδεχομένως δεν έχουν τα βασικά στη ζωή τους. Που πάλεψαν με την οικογένειά τους να τους στηρίξει προκειμένου να κάνουν το άθλημα που αγαπούσαν και αγαπούν. Υπάρχουν πολλοί, όπως ο Αντώνης, που περίμεναν πολλά χρόνια και κάθισαν στον πάγκο για να δικαιωθούν και να γίνουν κορυφαίοι στο είδος τους. Υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που αντιμετώπισαν τραυματισμούς.

Δεν είναι μόνο αυτά τα παιδιά τα οποία βραβεύουμε σήμερα και έγιναν πρωταθλητές, είναι χιλιάδες παιδιά πίσω από αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν και προσπαθούν. Πάντα υπάρχει περιθώριο για πολλά παραπάνω. Μέσα από αυτό έγιναν οι μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του στίβου, του τένις, της κολύμβησης... Μαγικά πράγματα για μια χώρα 10 εκατ. κατοίκων. Εξακολουθείτε να είστε το καλύτερο κομμάτι αυτής της χώρας, που δεν χωρίζει, αλλά ενώνει. Δεν υπάρχει που να μην γίνεται κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από κορυφαίους αθλητές, οι οποίοι ενδεχομένως λοιδορήθηκαν ή αμφισβητήθηκαν».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα